Alla inlägg den 6 juni 2007

Av Natalie - 6 juni 2007 19:41

Så har man åkt på sommarens första moppetur! Åkt moppe med pappsen å Ann-Katrin. Satt bakom pappa på Ann-Katrins moppe och Ann-Katrin satt på pappas moppe.  ( Ann-Katrins moppe är lättare att sitta två på eftersom den är större en pappas. )


Först så åkte vi till Väla, Ann-Katrin skulle köpa nåt på HM. Sen så åkte vi in till Helsingborg, ner för Johan Banérs gata och till en liten strand mellan Fria Bad & Pålsjö baden. Där satte vi oss på muren intill Pålsjöbaden och käkade vår matsäck, pastasallad med bacon. Jag drack Fanta till. Och till efterrätt åt vi Mjölkchoklad med Diambitar. När vi satt där på muren så kom Kennet, en bekant till familjen löpande längs strandpromenaden. Han stannade till å snackade med oss ett tag.


Doppade även mina fötter i havet. Var fakiskt inte kallt! När vi hade ätit så drog vi vidare med mopparna mot Laröd där vi åkte in i skogen och kom ut vid Maria Park, sen så körde vi till Kurir Livs o handlade mat sen så åkte vi hem.


Det är så härligt att åka moppe! När man moppar o cyklar får man en sån härlig frihetskänsla och sommarkänsla nåt som man inte får när man åker buss & bil. Hoppas att det blir mycket moppeåkande i sommar!


DET ÄR SÅ HIMLA HÄRLIGT ATT ÅKA MOPPE!


Och detta var allt för den här gången! Pozz å Kram ///Natta



Presentation

Omröstning

Är det skönt att det äntligen är sommar?
 Ja, så klart!
 Nej, sommaren kunde väntat ett tag till.
 Sommar??? Är fortfarande vår/vinter där jag bor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards