Alla inlägg den 9 juni 2007

Av Natalie - 9 juni 2007 23:45

Det är rena högsommarvärmen för tredje dagen i rad! I dag har det varit runt 28 grader & strålande sol!


Har varit i Ålabodarna utanför Landskrona idag med pappsen, lillsyrran & Ann-Katrin. Där käkade vi dagens lunch som för min del bestod av Laxtallrik, varmrökt lax med potatissallad, rödlök o vanlig sallad.  MUMS! Och de andra tog en sillamacka. Och alla drack Coca-Cola till. Satt där i solen och tog lugnt ett tag. Badade även fötterna, benen och dopade huvudet i havet.


Efter Ålabodarna åkte vi till Väla. Jag köpte ett svart linne med röda blixtrar på! Sen så åkte vi hem.


Och så åkte vi moppe till landet i Norra Häljaröd. Satt bakom pappa på moppen. När vi kom fram till landet så käkade vi SVENSKA jordgubbar med mjölk! Mums! Är ju bara början av juni & har redan ätit svenska jordgubbar 3 gånger i år! ( De första svenska jordgubbarna åt jag typ för 3 veckor sen, jordgubbarna här i Skåne har aldrig kommit tidigare någonsin än i år! Tack vare det fina vårvädert vi hade i Mars/April och fina försommarvädert i April/Maj. )



Sen så tog jag en cykeltur till den lilla lilla stranden i Norra Häljaröd! Tog mig ett litet fotbad i det lite varmare vattnet i Skälderviken än i Öresund!

 Sen så cyklade jag tillbaka hem till landet. Det är så härligt att cykla! När man cyklar & moppar så får man en sån härlig frihetskänsla och sommarkänsla nåt som man inte får när man åker buss & bil.


Sen så såg jag Sommarkrysset ett tag uppe i bastun, var hett som en bastu i sovrummet på ovanvåningen. Sen så moppade vi hem till stan igen och åkte till Coop Konsum på Kopparmöllegatan och köpte mjölk, digestivekex och ost. Och nu ska jag käka päron & digestivekex med ost! MUMS!


Och detta var allt för den här gången! Pozz å Kram från en sommarglad Natta :-)

Av Natalie - 9 juni 2007 12:26

Fy fan va jag är bra! Fy fan va jag är bra! För idag är det ett år sen jag  tog STUDENTEN!  Tog studenten den 9 juni förra året efter 5 år Medialinjen på Filborna gymnasiesärskola! Så gött!


Har tänkt att skriva om min studentdag den 9/6-06! Dagen med stort S började med att vi samlades ute på skolgården och fick päron eller äpplecider, tog själv päroncider. Och så skrev vi varandras namn i våra mössor och efter det så gick vi till badet där vi skulle ta studentfoto utanför och där så fick vi vänta ca 20-30 min innan det var vår tur, så vi fortsatte att skriva våra namn i varandras mössor. När vi väl hade tagit fotot så gick vi till aulan där det var lite avslutning.


När det var över så åt vi avslutningsmiddan i matan, varmrökt lax &nypotatis med ärtor, sparris, bröd och nån god sås. Och så drack vi päroncider till. Och så fick vi en jättegod efterrätt! Och efter middan så var det liten rast. Klockan 13.00 så var det betygsutdelning och då började solen titta fram!


Och när klockan var 13.10 så gick vi till huvudentrén där alla skulle samlas innan utsprunget och där fick vi vääänta 20 lååånga minuter innan klockan blev 13.30 då vi skulle springa ut! När klockan hade segat sig fram till 13.30 så fick vi äntligen springa ut! Och det var fullt med folk på skolgården och molnen på himeln hade nästan helt försvunnit. och så fick jag blommor, av min pappa, mamma, Ann-Katrin och min faster Katarina. Och när vi hade fått blommorna så tågade hela skolan ner till Terasstrapporna-Kärnan.


 Där det var dags för årets stundent-tradition! Att tåga ner för dom den stora och långa terasstrappan och att tåga fram längs stortorget till Magnus Stenbocksstatyn för att gå runt 7 varv runt lille Herr Magnus Stenbock! Usch va jobbigt det var att gå 7 varv runt den lilla fjuttiga statyn som man går 7 varv runt på nolltid när det inte är fullpackat vid statyn. Och det var redigt trångt vid statyn så de 7 varven tog några minuter. Och efter det så mötte jag pappa, Ann-Katrin och min faster, så tog jag och pappa moppen och åkte två varv runt Järnvägsgatan-Drottninggatan.

Och när vi hade åkt klart så åkte vi hem till och gjorde ordning för festen! Och festen var jättekul! Jättegod mat, dricka " bla päroncider igen"Och en massa trevligt folk!Har fåttmassor med blommor, fina presenter & pengar!


 Den 9/6-06 är var en himlastormande dag som jag aldrig kommer att glömma!


Och detta var allt för den här gången! Pozz å Kram ///Natta

Presentation

Omröstning

Är det skönt att det äntligen är sommar?
 Ja, så klart!
 Nej, sommaren kunde väntat ett tag till.
 Sommar??? Är fortfarande vår/vinter där jag bor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards