Alla inlägg under mars 2007

Av Natalie - 9 mars 2007 13:36

Men mår bättre nu. Brukar få migrän ibland. Men det var länge sen., flera månader sen jag hade migrän. Men både jag, pappa och mamma tror att det beror på glasögonbytet. Att hjärnan inte är van vid den nya styrkan på glasögonen. Fick ju nya glasögon i onsdags ju.

Jobbigt med migrän, varit hemma från jobbet idag. Sov länge idag, vaknade vid 13.30 Trist att vara hemma :-( Saknar mitt jobb, arbetskamrater och handledare.


Och det var allt för denna gången. Pozz å Kram /// Natta

Av Natalie - 7 mars 2007 19:26

Har precis lyssnat på min idol Jimmy Jansson nya skiva Sån é jag! Som släpptes idag! Beställde den på Ginza för ett tag sen och den kom idag på releasedagen! Jimmys skiva är verkligen superbra! Älskar hans musik :-) Och älskar även min andra idol och Jimmys festmö Sandra Dahlbergs musik :-)

Har alla deras skivor!

Till ni som inte har deras skivor. KÖP DEM! För deras skivor är verkligen superbra allihop!

Och det var allt för denna gången. Pozz å Kram /// Natta

Av Natalie - 7 mars 2007 19:06

Har äntligen fått mina glasögon idag! Dom é röda & svarta. Och har väntat på glasögonen i över två veckor. Testade synen och beställde mina nya glasögon för en månad sen och dom sa att det skulle ta två veckor innan dom var färdiga. Men dom blev försenade :-( Nåt som dom på jobbet la märke till de har frågat när kommer dina nya glasögon? Tror att glasögonen kom igår, stod den 6/3 på pappret om mina glasögon. Så mina glasögon var nästan två veckor försenade :-( Men har hört att Glasögonmagasinet är sega när det gäller tillverkningen av glas till dom glasögon man ska ha.Så man får se om dom på jobbet känner igen mig när jag kommer imorron! Mina nya glasögon och de gamla skiljer sig långt från varann. Helt olika färger.Apropå glasögon så pratade vi om någon har nån ny tröja nån dag, så kanske lägger ingen märke till att man har en ny tröja. Men om någon har nya glasögon så lägger man direkt märke till att den personen har fått nya glasögon.Kanske inte nåt som är så konstigt eftersom man är ju mer personlig i sina glasögon än i sina kläder.Och det var allt för denna gången. Pozz å Kram /// Natta

Av Natalie - 7 mars 2007 18:43

Idag så har det varit en sån dag då tiden på mitt jobb bara har sprungit iväg. En dag då alla på jobbet har suttit och varit inne i sitt arbete och inte märkt ens omgivningen. Både jag och Christina skriver varsin bok på jobbet. Och vi har suttit hela dagen och skrivit våra böcker. Och när man väl börja skriva så kan man inte sluta och man glömmer världen omkring en & att kolla på klockan. Nåt som hände idag. Vid ett tillfälle då bägge tittade på klockan var den 11.45 och då en kvart kvar till lunch. Satt å lyssnade på radio via webben medan jag arbetade. Och helt plötsligt så drog 12-nyheterna igång och jag minns att jag tänkte, va är den redan 12.00? Den var ju 11.45 precis ju. Så jag flög upp från stolen för att se vad de andra gjorde, och alla satt vid sina datorer och var fullt uppe i sitt arbete.. Och jag sa till att det var lunchdags. Och även Christina blev förvånad att klockan plötsligt 12.00, vi bägge trodde att klockan var typ 11.50 Så där sprang en kvart iväg. Och sen senare var det dags igen. Vi brukar fika vid 14.30 varje dag. Och när jag kollade på klockan var den 14.50 Alltså fikan skulle börjat för 20 min sen! Så jag flög upp från stolen även denna gång för att se vad de andra gjorde, och även den här gången satt alla vid sina datorer och var fullt uppe i sitt arbete. Och även denna gången så blev vi förvånade att tiden hade sprungit iväg yttligare ännu en gång. Så det blev ingen eftermiddagsfika idag eftersom alla glömde tiden. Och jag och Christina skämtade om att det skulle vara bra med en sån där äggklocka eller en väckarklocka som ringer när det är dags för lunch och fika, så man inte glömmer bort tiden som är lätt att göra när man är inne isitt arbete så man glömmer omgivningen.

Och det var allt för denna gången. Pozz å Kram /// Natta

Av Natalie - 6 mars 2007 19:39

Regn, regn å regn. Har regnat nästan hela dagen idag och nästan hela dagen i går :-( Usch :-( Vad tog söndagens fina vårdag? Våren försvann ju lika snabbt som den kom :-(Hoppas att det fina vårvädert kommer tillbaka inom en snar framtid!Och det var allt för denna gången. Pozz å Kram /// Natta

Av Natalie - 6 mars 2007 19:27

Vill säga varmt välkommen till Jenny som är en av dagens nya bloggare här på denna bloggsajt!

¤ http://jencecna.bloggagratis.se

Och så vill jag även säga varmt välkommen till katten Mise. Som har bloggat här på denna bloggsajt i drygt en vecka.

¤ http://mise.bloggagratis.se

Varmt välkomna bägge två! Kul att ni oxå skriver blogg här på denna bloggsajt och hoppas att ni kommer att trivas här på denna bloggsajt!

Och det var allt för denna gången. Pozz å Kram /// Natta

Av Natalie - 6 mars 2007 19:17

Har gjort en ny omröstning! Som lyder: Vill du prova denna glass? Banan Rödbeta Gräddglass med banansmak och rödbetssåsSjälv så skulle jag absolut inte vilja smaka den glassen. Usch säger jag! Och det var allt för denna gången. Pozz å Kram /// Natta.

Av Natalie - 5 mars 2007 13:05

På jobbet gör jag en barnbok om min lille maskot Bläckis där han hittar på olika saker. Har tänkt att boken ska heta Bläckis bravader. Ska skriva 10 berättelser om olika händelser som Bläckis är med om! Eftersom jag jobbar med foto och video så der bli en bok med bilder i. Har tänkt att döpa boken till Bläckis bravader. Älskar att skriva. Och min stora dröm är att få hålla på att skriva barnböcker och göra filmer av dom. Och sen redigera filmerna.Och det var allt för denna gången. Pozz å Kram /// Natta

Presentation

Omröstning

Är det skönt att det äntligen är sommar?
 Ja, så klart!
 Nej, sommaren kunde väntat ett tag till.
 Sommar??? Är fortfarande vår/vinter där jag bor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards