Alla inlägg under juni 2007

Av Natalie - 7 juni 2007 16:59

När jag skulle kolla vädert på SMHIs hemsida innan jag skulle till jobbet i morse så sökte jag på Eniros nyhetssök som jag gör varje dag för att kolla om det stod nåt om mina idoler Jimmy Jansson & Sandra Dahlberg.


Och fick upp Aftonbladets nyheter att  Sandra Dahlberg och hennes & Jimmys son & Vilmer & Jimmys föräldrar i älgkrock i går morse :-(

Älgen dog direkt. Älgen flög på bilen och krossade hela framrutan :-(

Sandra fick skrubbsår & gjorde illa knät, stackars Sandra :-(

Lille Vilmer fick glassplitter  i hela ansiktet och i ögonen, öronen & i sår i huvudet av slippert, stackars lille Vilmer :-(  Men tack och lov så klarade alla sig utan allvariga skador.  Är så glad att ingen blev värre skakad!


 Blev så klart chockad & dämpad. Köpte Aftonbladet på Pressbyrån på Knutan när jag skulle till jobbet. När jag kom till jobbet så stod mina handledare utan för huset för att röka å hämta frisk luft. Yvonne såg direkt på mig att jag var dämpad ( brukar annars komma til jobbet sprudlande glad). Yvonne frågade vad går du & ruvar på? Jag visade uppslaget om Sandra & Vilmer och även dom blev chockade när dom läste vad som hade hänt. Och blev glada att dom hade klarat sig utan några allvariga skador.

 

Köpte sen även Expressen.





http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1088476,00.html

http://www.expressen.se/noje/1.711154



Sandra & Vilmer! Skönt att ni klarade er i bilolyckan. Är så glad att ni klarade er. Stora kramar till er allihop. Pozz & kram i mängder. 


Och detta var allt för den här gången! Pozz å Kram ///Natta



Av Natalie - 6 juni 2007 19:41

Så har man åkt på sommarens första moppetur! Åkt moppe med pappsen å Ann-Katrin. Satt bakom pappa på Ann-Katrins moppe och Ann-Katrin satt på pappas moppe.  ( Ann-Katrins moppe är lättare att sitta två på eftersom den är större en pappas. )


Först så åkte vi till Väla, Ann-Katrin skulle köpa nåt på HM. Sen så åkte vi in till Helsingborg, ner för Johan Banérs gata och till en liten strand mellan Fria Bad & Pålsjö baden. Där satte vi oss på muren intill Pålsjöbaden och käkade vår matsäck, pastasallad med bacon. Jag drack Fanta till. Och till efterrätt åt vi Mjölkchoklad med Diambitar. När vi satt där på muren så kom Kennet, en bekant till familjen löpande längs strandpromenaden. Han stannade till å snackade med oss ett tag.


Doppade även mina fötter i havet. Var fakiskt inte kallt! När vi hade ätit så drog vi vidare med mopparna mot Laröd där vi åkte in i skogen och kom ut vid Maria Park, sen så körde vi till Kurir Livs o handlade mat sen så åkte vi hem.


Det är så härligt att åka moppe! När man moppar o cyklar får man en sån härlig frihetskänsla och sommarkänsla nåt som man inte får när man åker buss & bil. Hoppas att det blir mycket moppeåkande i sommar!


DET ÄR SÅ HIMLA HÄRLIGT ATT ÅKA MOPPE!


Och detta var allt för den här gången! Pozz å Kram ///Natta



Av Natalie - 5 juni 2007 21:56

Så har man varit på sommarens första picknick! Var på Gröningen med lillsyrran, pappsen och Ann-Katrin. Vi satte oss på på utkanten på det nya trädäcket vid stenarna! Jag satt på en sten och använde trädäcket som borf! Var riktigt mysigt att sitta där i den underbara kvällssolen och det 25 gradiga varma vädert! Var massvis med folk på Gröningen, som förmodligen oxå hade picknick elr grillade.  Åt världens godaste Ceasarsallad med bacon som Ann-Katrin har gjort :-) Och till drack vi hemgjord rabersaft som pappsen & Ann-Katrin gjorde i gårkväll. Första gången man har druckit rabersaft och det var gott, Satt rätt så länge vid trädäcket. Och mina fötter har blivit bruna å vita vid tårna, har haft mina nya ballerinaskor på mig i dag. 


Och som efterrätt blev det glass! Tog en bägare med två kulor, favoriten choklad och en ny smak för i år: Kokosglass med citrongräs! Å den var supergod! En självklar favorit tillsammans med choklad! Så det blir mycket choklad & kokos & citrongräs-glass i sommar! När vi käkade glass så hade vi flyttat upp till Gröningen eftersom min lillsyrra väntade på sina kompisar Koffe & C.o som skulle till Gröningen för att festa tillsammans med min lillsyrra.

När vi satt där å väntade på hennes kompisar så hörde jag nån ropa mitt namn, och det var Anneli som gick längs Gröningen med sin man Bosse.

Vi ropade Hej å vinkade till varann eftersom det var ett för stort avstånd för att prata med varann.





Och detta var allt för den här gången! Pozz å Kram ///Natta

Av Natalie - 5 juni 2007 21:46

Så har min blogg fått ett sommaraktigt utseende! Grön som gräsmattorna och gul som maskrosorna på gräsmattan! Och blommigt bakgrundsmönster i grönt.


Innan hade min blogg samma färger som skånska flaggan, röd bakgrund och gul text. Kommer att byta färger på min blogg efter årstiderna,

så i höst så får min blogg höstaktiga färger!



Och detta var allt för den här gången! Pozz å Kram ///Natta

Av Natalie - 4 juni 2007 13:50

Skavsår, skavsår & skavsår kan man säga. Har två skavsår på högra häl och ett på min vänstra  häl efter mina nya svarta  ballerinaskor i tyg med vita prickar förra måndagen på KappAhl. Och sen så har jag ett nytt skavsår mitt på vristen på min vänstra fot och håler på att få ett skavsår på vristen på höger fot efter mina nya guldfärgade flip-flops sandaler med två remar och fjärilar som jag köpte på HM i fredags.


Jobbigt med skavsår. Tur att man inte är en tusenfotning! Tänk vad jobbigt det hade varit om man var en tusenfotning med skavsår.

Får sätta plåster på mina skavsår när jag kommer hem. Men skavsår tillhör ju sommaren!


Och detta var allt för den här gången! Pozz å Kram ///Natta

Av Natalie - 2 juni 2007 15:01

Sven!


Hoppas att du får en trevlig födelsedag, med fina presenter & massvis med god tårta. Ett skånskt trefaldigt leve! HURRA! HURRA! HURRA!

Grattishälsningar från Natta.

Av Natalie - 2 juni 2007 14:06

Så har Gröningen blivit nyinvigd i dag! Var ju invigning av det stora nya trädäcket och dess tre nya badbryggor, nya delen av strandpromenaden vid Gröningen. Var så klart där även om det har regnat till och från. Bor ju bara ca en halv kilometer från Gröningen.  När jag skulle gå ner till Gröningen så var det fullt av folk i Tågabacken som förmodligen hade samma ärende som jag, att vara med när dom nyinvigde Gröningen!


 När jag kom ner till Gröningen så kom jag samtidigt som stans musikkår kom marscherade till Gröningen. Kom i precis rätt tid till nyinvigningen och utan att veta så  hamnade jag tydligen vid  rätt brygga, Hif-bryggan där nyinvigningen hölls och där nåt band vid namn Copenhagen Steel Band spelade. Och så flög det ett litet flygplan över Gröningen. Anledningen att jag råkade hamna vid rätt brygga var att man kom inte kunde komma längre fram eftersom det var en stor folksamling där vid Hif-bryggan,  var mycket folk vid Grönigen trots att vädret inte är det bästa. Har regnat till och från hela dagen. Och eftersom det var mycket folk  så brukar man ju ofta mötta folk som man känner.  Mötte Anneli och hennes man Bosse. Som ställde sig där jag stod mitt i folksamlingen. Mötte även Pia som jobbar i receptionen på mitt jobb som var där med sina barn.


Så var det äntligen dags att nyinviga Gröningens med dess nya baddäck å badbryggor och nya strandpromenad! Så hölls det invigningsstal från Hif-bryggan. Hif har fått en egen brygga uppkallad efter sig eftersom dom firar 100-årsjubileum i år. Och även Helsingborgs simsällskap som firar 100-årsjubileum har fått en brygga  "HS-bryggan" uppkallad efter sig. Den tredje bryggan har fått behålla det gamla vanliga hederliga namnet Järnvägsmännens brygga.


Och så var det simglasögonregn som Helsingborgs simsällskap kastade ut över folkmassan. Fick så klart inga. Och så spelade  Copenhagen Steel Band.Och så skulle dom tydligen även nyinviga Gröningens lekplats med det var inget som jag var intresserad av.Fanns även en clown som underhöll  och man kunde även gympa med Friskis & Svettis på Gröningen med det var inte heller något jag var intresserad av, så jag gick hem till pappa för att skriva om nyinvigningen av Gröningen här i min kära blogg!


Och detta var allt för den här gången! Pozz å Kram ///Natta


Presentation

Omröstning

Är det skönt att det äntligen är sommar?
 Ja, så klart!
 Nej, sommaren kunde väntat ett tag till.
 Sommar??? Är fortfarande vår/vinter där jag bor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards